Help Pagina

Op deze pagina vindt u op veel gestelde vragen antwoord.
Een advertentie plaatsen gaat snel en makkelijk op Duivenspeurder.nl

Voordelen:

  • In 3 stappen staat uw advertentie On-line.
  • U kunt uw advertentie achteraf eenvoudig bewerken, of verwijderen.
  • U kunt onbeperkt advertenties plaatsen.
  • Max. 10 foto's per advertentie

 

Belangrijk!

Om ons advertentie aanbod zo overzichtelijk en actueel mogelijk te houden voor alle gebruikers; U mag zoveel advertenties plaatsen als dat u wilt, maar:

Plaats geen dubbele advertenties of herhaalde koptitels in één hoofdrubriek!
Deze worden achteraf verwijderd. Bij herhaling kan een IP/E-mail adres blokkade het gevolg zijn.

U mag wel meerdere gelijke advertentie(s) plaatsen in verschillende hoofdrubrieken, welke daar logischerwijze voor in aanmerking komen!

Let op uw bevestiging e-mail!
Nadat u uw advertentie(s) heeft geplaatst, word u per omgaande een bevestiging e-mail toegezonden. (N.v.t. als u aangemeld bent bij Duivenspeurder.nl ). U dient de link [Klik hier om u advertentie te bevestigen] eerst te bevestigen, alvorens uw advertentie(s) definitief wordt getoond. Bewaar deze e-mail goed! omdat deze een link bevat, om later uw advertentie(s) eenvoudig te kunnen bewerken, verlengen of te verwijderen.

Mededeling voor gebruikers van een SPAM Filter!

De mogelijkheid bestaat dat de naar u verzonden bevestiging e-mail wordt aangezien als ''Spam'' en is binnen gekomen in de map ''Ongewenste e-mail'', controleer dit. Voeg deze e-mail afkomstig van info@duivenspeurder.nl toe aan de goedgekeurde afzenders.

Uw foto´s verkleinen
Het gebruik van de digitale fotocamera wordt steeds populairder. Echter om uw foto’s per e-mail te kunnen versturen of op uw website te zetten moeten deze afbeeldingen vaak worden verkleind of omgezet naar ander bestandsformaat. http://www.fotoverkleinen.nl/ is een handig, gratis programma om dit te doen. Om het zo eenvoudig mogelijk te houden biedt http://www.fotoverkleinen.nl/ u, in tegenstelling tot andere programma’s, zo min mogelijk functionaliteit.  Ga naar de website van http://www.fotoverkleinen.nl/ om het te proberen!

Mijn Menu op Duivenspeurder.nl
Met uw e-mailadres en een wachtwoord krijgt u toegang tot Mijn Menu. Daar kunt u:

  • Uw advertentiesoverzicht opvragen. Uw advertenties bewerken, en/of verwijderen.
  • Nieuwe advertenties sneller plaatsen. U ontvangt geen bevestiging e-mail meer.
  • Uw persoonlijke gegevens en wachtwoord aanpassen in het menu Mijn Gegevens.

Plaats geen afbeeldingen/foto's in het tekstvak!
Bij het plaatsen van een advertentie kunt u in het tekstvak geen afbeeldingen plaatsen

Advertenties worden niet goed weergegeven op uw PC?

U ondervindt problemen bij het bekijken en de weergave van advertenties, u opent de advertenties maar mist informatie! Mogelijk bieden de volgende tips de oplossing.

Over Norton Internet security.

Als u Norton Internet Security gebruikt, dient u hiervan de Pop blocker uit te zetten. Open het programma "Norton Internet Security" en desactiveer het vinkje van de Popup blockering.

Ondervind u nog steeds problemen met openen of weergave van advertenties?
Mogelijk ondersteund uw PC geen JAVA. U dient hiervoor een java script software te downloaden. Dit kunt u doen door op de volgende link te clicken.
http://www.java.com/nl/download/index.jsp

Dit programma draait op de achtergrond en zorgt ervoor dat bepaalde programma's welke zijn geschreven in de Java programmeer taal goed op uw PC worden weergegeven.

Bij Stap 1 verschijnt de melding E-mail adres is niet geldig. U komt niet verder.
Bij stap 1. ondervindt u problemen om verder naar stap 2. te komen. De melding verschijnt ¨Geen geldig E-mail adres¨ Dit heeft er vaak mee te maken dat er achter de extensie van het door u opgegeven e-mail adres .nl, .es of bijv. .com er een (onzichtbare) spatie staat of is meegenomen tijden het kopieren van een e-mailadres. Oplossing: Ga met de cursor achter de laatste letter van de extensie staan en druk op de Delete knop. Hiermee moet het opgelost zijn.

Overige.
We hebben ons best gedaan om geen fouten in de software achter te laten, maar mocht u onverhoopt tegen een probleem aanlopen, dan kunt u dit melden op contact  formulier. Dan lossen wij het probleem zo spoedig mogelijk op.

Uw rubriek staat er niet bij.
U wilt een advertentie plaatsen en u kunt niet de juiste rubriek vinden, stuur een e-mail via het contact feedback formulier en stel uw vraag. Wij zullen er voor zorg dragen dat de rubriek alsnog word toegevoegd. Uw advertentie moet wel voldoen aan de bepalingen zoals vermeld in de rubrieken